Poradna je otevřena od 30.4. v Ostravě -Porubě a Frýdku Místku.
Děkuji za trpělivost a Všem přeji pevné zdraví

Košík je prázdný

Polévky a krémy

  • Kuřecí krém
  • Chřestový krém
  • Zeleninový krém
  • Houbový krém
  • Pórkový krém
  • Gaspacho

krémů je jednotná, 150-200ml studené vody nalijeme do šejkru a přidáme proteinový krém. Rozšleháme v šejkru nebo použijeme tyčový mixér. Necháme 5 minut odpočinout a ohřejeme v mikrovlnné troubě nebo na plameni. K přípravě můžeme použít horkou vodu z varné konvice.

  • Do krémů můžeme přidat zeleninu nebo povolená dochucovadla.
  • Pro nadýchaný krém můžeme přidat bílek.
  • Při zředění menším množstvím vody můžeme vytvořit omáčku.
  • Můžeme použít k přelití masa nebo dušené zeleniny.

Použití: v první a druhá fázi.