Hotová proteinová jídla
Boloňské špagety
Špagety nasypeme do misky, zalijeme 120-150ml vařící vody. Povaříme 1 minutu v mikrovlnné troubě nebo 5 minut na plameni. Necháme 5 minut odpočinout. Použití: třetí fáze.
Bylinková omeleta
Obsah sáčku rozmícháme v 70 ml vody a rozšleháme a necháme odpočinout. Připravíme na teflonové pánvi s kapkou olivového oleje. Smažíme jako klasickou omeletu.
Lososová omeleta
Obsah sáčku rozmícháme v 65 ml vody rozšleháme a necháme odpočinout. Připravíme na teflonové pánvi s kapkou olivového oleje. Smažíme jako klasickou omeletu.
Šunková omeleta se sýrem
Obsah sáčku rozmícháme v 100 ml vody rozšleháme a necháme odpočinout. Připravíme na teflonové pánvi s kapkou olivového oleje. Smažíme jako klasickou omeletu.
Zeleninový koláč
obsah sáčku smícháme s 65 ml studené vody šleháme do homogenní směsi. Necháme odpočinout asi 5 minut. Směs vlijeme do malé formy a pečeme 2-5 minut v troubě. V mikrovlnné troubě pečeme asi 1 minutu a 20 sekund. Můžeme podávat.
Doporučení
- Pro lepší konzistenci můžeme do omelet přidat našlehaný bílek.
- Do omelet můžeme přidat pažitku, žampióny, chřest.
- Omelety můžeme zabalit do alobalu a nechat k pozdější spotřebě.